Frank Swinkels

Frank Swinkels (60 jr).

20 jaar geleden zijn wij in Harlingen komen wonen. Het is echt ons thuis geworden. Recent ben ik als verkeersvlieger met pensioen gegaan en daarom ga ik dus nog meer tijd in Harlingen doorbrengen.

Ik heb in mijn werkzame leven goed om me heen gekeken en geloof me, Harlingen is een ruwe diamant met enorme mogelijkheden. Daar kunnen en moeten we dan wel met zijn allen en samen aan werken. Daarom moeten de Harlinger politici uit de schaduw van hun eigen partij durven te stappen en samenwerken met de andere bestuurders. Dus niet vliegen afvangen, geen stokpaardjes of hobby's, maar elkaars goede zaken omarmen en ondersteunen. Als iedereen zich zo gaat opstellen, dan zullen er snel en op allerlei gebieden hele mooie dingen gebeuren in ons Harlingen.

De VVD staat achter deze benadering en heeft samenwerking hoog in het vaandel staan. Waar mogelijk, zal ik proberen om deze optimale omstandigheden zoveel mogelijk te helpen realiseren. Luisteren en zakelijk communiceren met een oog/oor voor emoties.