Politiek actief: werk mee aan een bloeiend en welvarend Harlingen.

Schuif jij jouw mening niet onder stoelen en banken? Weet jij wat er speelt in de gemeente en wil je je inzetten voor een welvarende, bloeiende en eerlijke gemeente? Dan lees vooral door!

Het gaat goed met de VVD Harlingen. Bij de landelijke verkiezingen werden we ook in Harlingen de grootste. Dat willen we doorzetten naar volgend jaar.  In maart 2022 zijn er weer gemeenteraadsverkiezingen. De inwoners van onze gemeente kiezen dan een nieuwe raad. Wil je politiek actief zijn namens de VVD, dan komen we graag met je in contact. Politiek actief zijn kan als raadslid, maar ook achter de schermen als fractieondersteuner, fractiespecialist of als actief lid. 

Daarom zijn wij op zoek naar mensen die hieraan mee willen werken. Hoe meer zetels in de gemeenteraad, hoe beter. Maar veel VVD-zetels in de raad betekent eerst veel kandidaten op de lijst. Dat is de taak van het netwerkbestuur van o.a. Harlingen. Om voldoende goede kandidaten te hebben voor de lijst, is het belangrijk om op tijd te weten wie zich graag kandidaat wil stellen.

Het netwerkbestuur wil graag in gesprek met eenieder, die wel in haar of zijn gemeenteraad zou willen plaatsnemen. We nodigen je uit je belangstelling te melden, ook als je nog niet zeker weet of je in de gemeenteraad zou willen. We zullen binnenkort met belangstellenden uit ons netwerk een kennismakingsavond organiseren.

De raadsfractie van de VVD in Harlingen opereert volledig zelfstandig. Niks wordt opgelegd vanuit Den Haag! Natuurlijk zijn er contacten met de provinciale statenfractie, de waterschapfractie en de fractie van de VVD in de Tweede Kamer over diverse onderwerpen. Het verkiezingsprogramma van de VVD Harlingen wordt geschreven en vastgesteld door leden van de VVD in Harlingen.

Meld je aan via liberaalharlingen@gmail.com, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op. Of bel met onze raadsleden Gerrit-Jan de Vries of Johan Anema. De telefoonnummers van deze raadsleden staan genoemd op de website https://harlingen.vvd.nl