Paul Schoute lijsttrekker voor de VVD Harlingen

Het VVD Netwerkbestuur heeft besloten, na raadpleging van de leden, voor de gemeente Harlingen, Paul Schoute aan te wijzen als lijsttrekker bij de gemeenteraadsverkiezingen van maart 2022.

Paul is sedert 2018 wethouder. Hij is verantwoordelijk voor de portefeuilles Economische Zaken; Recreatie en Toerisme; Werk, Inkomen en Minimabeleid; Juridische Zaken; en Vernieuwing Lokale Democratie. Met groot enthousiasme, constructief en ter zake kundig behartigt hij voor deze aspecten het algemeen belang van Harlingen, zoveel mogelijk vanuit het liberale gedachtegoed en profileert hij zich als een zeer betrokken en gewaardeerd wethouder.

Een aantal belangrijke acties betreft onder meer: een nieuw team ‘werk en participatie’; werkbevorderende maatregelen; een Sociaal Economisch Actieplan; een citymanager en de opzet te komen tot een herziene detailhandelsstructuurvisie; ‘Pead lans t wead en een Citymarketeer’; verder is Paul actief bij de ontwikkeling van de Willemshaven en een ligplaatsenplan.

Paul is zeer verheugd over zijn benoeming als lijsttrekker en zeer gemotiveerd om de VVD fractie wederom in de gemeenteraad goed te positioneren en de bijdragen verder uit te bouwen, alsmede zich weer volop in te zetten voor belangrijke thema’s.

Met de leidinggevende capaciteiten van Paul gecombineerd met een kwalitatieve sterke fractie is de VVD Harlingen ervan overtuigd het vertrouwen van de kiezer te krijgen om voor de gemeente Harlingen de huidige en toekomstige uitdagingen professioneel aan te pakken.

De partij gaat de komende tijd verder met het opstellen van de lijst van kandidaten voor de gemeenteraad en het verkiezingsprogramm